Wednesday, October 29, 2014

Cover Reveal -- THE HITWOMAN AND THE POISONED APPLE

THE HITWOMAN AND THE POISONED APPLE will be out November 7th, so I thought it was time to reveal the cover.


I can't believe that this is the eighth story in the CONFESSIONS OF A SLIGHTLY NEUROTIC HITWOMAN series.

I'm so grateful that so many people have enjoyed the adventures of Maggie and the gang.  I'm already writing book 9!


This weekend I attended the Tampa Bay Times Festival of Reading. It was so cool to be in the company of enthusiastic readers of all ages. (But I MAY have enjoyed the kids who were so excited to see R.L. Stine the most.)

Tell me Killer Friends: If you could meet ANY writer, who would it be?

10 comments:

B.E. Sanderson said...

SQUEE! So Pretty! I can't wait!

jblynn said...

:-)

Kerry H said...

I'm in love. It just keeps getting better and better!!!

Danielle Sexton said...

Couldn't find the like button. So, LIKE! <3

Karyn Good said...

Fabulous cover! Can't wait to read it. There are so many authors I'd love to meet. But I do happen to be going to a author event on November 1st. Lawrence Hill is giving a reading. WE've read two of his books for book club. So excited to meet him!

Silver James said...

Love the cover! As for authors? I'm lucky, I've pretty much met and fangirled over all my favorites. And I do mean "fangirled" in all the awful connotations of that world. LOLOL

David P. King said...

This series sounds right up my friend's alley, who is writing the Ruby Rose series. Awesome cover! :)

jblynn said...

Glad everyone likes it!

Aisyah Putri Setiawan said...

Banned complain !! Complaining only causes life and mind become more severe. Enjoy the rhythm of the problems faced. No matter ga life, not a problem not learn, so enjoy it :)

Suplemen Pelangsing Herbal
Suplemen Peremajaan Kulit
Obat Herbal Penyakit Gastritis
Obat Herbal Patah Tulang
Jenis Suplemen Yang Baik Dikonsumsi Ibu Hamil
Suplemen Kesehatan Tulang
Obat Tradisional Penurun Kolesterol
Suplemen Penurun Kolesterol Dalam Darah
Suplemen Penurun Kolesterol Tinggi
Green World Blueberry Concentrate

An Binh said...

Hiện tại trong các văn phòng làm việc của các công ty văn phòng doanh nghiệp luôn sử dụng cách thiết kế văn phòng theo xu hướng không gian hài hòa giữa thiên nhiên cho nên việc lựa chọn những mẫu bàn làm việc giá rẻ sao cho phù hợp với không gian văn phòng làm việc của văn phòng. Cùng chúng tôi điểm qua những xu hướng thiết kế văn phòng theo tiêu chuẩn phong thủy:
1.Không gian mở và mang tính tương tác Những không gian được thiết kế cho cá nhân đã được thay bằng những không gian mở thông thoáng. Các khu vực có thiết kế mở sẽ được bố trí với không gian rộng hơn trong khi đó những không gian nhỏ hẹp sẽ dành cho những công năng phòng cần cho sự bảo mật như phòng họp, phòng lưu trữ dữ liệu,… nên các loại bàn văn phòng hòa phát nên được thiết kế và bài trí sao cho hợp lí không chiếm quá nhiều diện tích của văn phòng làm việc.
2. Nhờ vào sự phát triển của công nghệ các thiết bị thông minh như điện thoại cảm ứng, máy tính bảng, notebook,… giúp cho công việc của nhân viên không còn bị cố định vào một vị trí. Một thiết kế văn phòng linh động sẽ có những cách bài trí bàn ghế phù hợp để nhân viên có thể làm việc ở bất kì vị trí nào mà họ cảm thấy thuận tiện.
Trên đây là 2 xu hướng chủ yếu của việc thiết kế văn phòng làm việc cho nên khi lựa chọn nhũng sản phẩm nội thất văn phòng như bàn, tủ ghe van phong cần cân nhắc chọn đúng mẫu sản phẩm đúng mục đích nhu cầu sử dụng.